Fallstudien Slough bus station


Slough bus station

The sleek, sculptural form of Slough bus station provides a memorable first and last impression of Slough. The new station was opened to the public in May 2011 as part of the ‘Heart of Slough’ regeneration scheme.

Tata Steel’s lightweight Celsius® 355 Circular Hollow Section was a vital component in the design of the station’s sinuous, long-span canopies. In addition to enabling an efficient and visually-striking solution, use of this versatile section also met the demand for a practical construction programme.

Product: Celsius® 355 Circular Hollow Section

Client: Slough Borough Council

Architect: Bblur Architects

Structural Engineer: Buro Happold

Steel Contractor: SH Structures

Main contractor: McLaren





German Wir haben Ihre Spracheinstellungen automatisch erkannt